top of page

Szakmai stáb

Úszóiskolánk igyekszik családias légkörben a sport szeretetére, egymás tiszteletére, a küzdésre és a fejlődés fontosságára nevelni sportolóinkat. Munkatársaink is ebben a szellemben végzik napi teendőjüket!

_07A6056.jpg

Marsi Márk

oktató

4 éves korom óta a vízben élem az életem. Úszóként kezdtem majd áttértem a vízilabdázásra, ahol az OB I-ig jutottam. Mióta befejeztem pályafutásomat a vízben a parton kamatoztatom a megszerzett tapasztalataimat.  Szeretném a tudásomat átadni mindazoknak akik most tanulnak úszni és azoknak is akik tökéletesíteni szeretnék tudásukat.

_07A5864.jpg

Pinczi Imre

vezetőedző

Az úszás tudást kisiskolás korban sajátítottam el majd gyakoroltam heti rendszerességgel, de később a labdajátékok világában szerepeltem versenyzőként. Már gyermekkoromban határozottan tudtam, hogyha a versenysportot befejezem, utána az edzői pályán szeretném folytatni. A sport, az uszoda és a víz világa mindig vonzó volt számomra, valószínűleg emiatt választottam az úszóedzői és testnevelő tanári hivatást. A sport és a mozgás szeretete végig kísért eddigi életem során és ezt a morált szeretném továbbítani a tanítványaimnak már a kezdetektől. A sportot eszközként felhasználva a nevelésben, hiszen a sport mindenre megtanít. Munkám során az elméleti tudást és a napról napra bővülő tapasztalataimat ötvözve próbálok naprakész és élménygazdag foglalkozásokat tartani. Célom, hogy a sportsikerek mellett mindenkinek pozitív emlékei maradjanak az együtt töltött időkről.

_07A5067.jpg

Szabados-Pongó Anna

oktató

Már gyerekkoromban imádtam mozogni és sportolni. Így 5 éves korom óta az úszás az életem központi részévé vált, ezért is választottam a Testnevelési Egyetem testnevelő-edző szak (úszóoktató) alapképzését, majd mesterképzését (testnevelőtanár-gyógytestnevelőtanár szak). Gyerekek és felnőttek úszásoktatásával már több, mint 6 éve foglalkozom. Óráimon fontosnak tartom a tanulás mellett a játékos és vidám hangulatot. Szerencsés vagyok, hogy a munkám a hobbim is, mert imádok gyerekekkel foglalkozni

_07A7161.jpg

Katona Máté

oktató

Katona Máté vagyok, Pécsről érkeztem az egyesülethez 2023 szeptemberében. Előtte a Pécsi Tudományegyetemen tanársegédi pozícióban dolgoztam, ahol úszáshoz és pedagógiához kapcsolódó tárgyakat tanítottam. A tanítás mellett az Egyetemi Úszócsapat edzője voltam. Emellett úszóedzőként tevékenykedtem a Pécsi Úszó Sport Egyesületben, mint úszóedző és oktató, itt felelős voltam az utánpótlás korú gyerekek felkészítéséért. Szeretném minden erőfeszítésemet az utánpótlás nevelésére fordítani, és törekedni szeretnék arra, hogy minél több gyermekkel szerettessem meg a vizet és az úszómozgásokat.

_07A7054.jpg

Dencsi Henriett

oktató

Hódmezővásárhelyen kezdtem el az úszást mindössze 5 évesen. Azonnal megszerettem a víz élményét, és versenyszerűen is részt vettem az úszóversenyeken. Már ekkor tudtam, hogy a víz közelében képzelem el a jövőmet. Amikor 15 éves lettem, megadatott számomra az a kiváltság, hogy segíthessek az edzőmnek az úszás oktatásában. Ez a tapasztalat olyannyira lenyűgözött, hogy 18 éves koromban már elértem az úszó oktatói szakképesítést. Azóta, 19 éves korom óta ebben a szakmában dolgozom.

Nagyon szeretek a gyerekekkel foglalkozni, mert velük különleges kapcsolatot lehet kialakítani. Törekszem arra, hogy mindig játékosan tartsam az oktatást, hogy a gyerekek is olyan lelkesedéssel és szeretettel közelítsék meg az úszást, mint ahogy én tettem. Folyamatosan fejlesztem a tudásomat, hogy mindig naprakész legyek, és a jelen pillanatban is elkötelezett vagyok a szakmám iránt.

336479839_868890554214037_4667525858739766406_n-2.jpg

Nagy Fanni

oktató

Fontos szerepet tölt be a sport az életemben, gyerekkorom óta úszom és búvárkodom, mindig a víz közelében éreztem otthon magam. Éveken keresztül a szolnoki Búvár SE-t képviseltem versenyeken, majd későbbiekben vízilabdáztam is. Ezért jelentkeztem az egri Eszterházy Károly Egyetem rekreáció és sportszervező szakára, hogy ne csak a munkám által éljek aktív életmódot, hanem hogy népszerűsítsem az egészséges életmódot is. Az egyetemmel párhuzamosan megszereztem a vízilabda edzői, illetve a Nemzetközi Mélybúvár Mester képesítést is. Szeretném a munkám által megteremteni a lehetőséget, hogy tanítványaim, ugyanúgy magabiztosnak és szabadnak érezzék magukat a vízben, ahogy én is. Igyekszem ezt az érzést élénkíteni a gyerekekben, illetve segíteni, megteremteni azok körében is, akik idegenkednek a víztől. Célom megmutatni a tanitványaimnak, játékosan és kreatívan, hogy hogyan küzdjék le a félelmeiket. Segítem őket az úszás elsajátításában, fejlődésükben és céljaik elérésében.

_07A5896 másolat.jpg

Dési-Manninger Márta

oktató

30 év testnevelő tanári pályafutás, 20 év versenyszerű kézilabdázás és 12 év személyi edzősködés után megújulási lehetőséget kaptam az úszóiskola vezetőségétől. Egyik legkedvesebb sportágamban, az úszásban próbálhatom ki magam oktatóként. Személyes célom erősíteni az elhivatott és fiatal oktató csapatot, illetve hogy jókedvvel, humorral, szakmai tudásomat folyamatosan fejlesztve minél több gyerekkel szerettessem meg az úszást.

bottom of page