top of page

Szakmai stáb

Úszóiskolánk igyekszik családias légkörben a sport szeretetére, egymás tiszteletére, a küzdésre és a fejlődés fontosságára nevelni sportolóinkat. Munkatársaink is ebben a szellemben végzik napi teendőjüket!

_07A6031.jpg

Vad Gergő

oktató

Az úszás gyerekkorom óta jelen van az életemben és a sportág iránti rajongás a mai napig elkísér. 3 évesen jártam először uszodába, attól a pillanattól kezdve a medence vált a második otthonommá. 13 évet úsztam versenyszerűen, de ezt mára már befejeztem és az általam megszerzett tudást az új generációnak igyekszem átadni és a lehető legnagyobb figyelemmel, szakértelemmel oktatni őket az úszás szeretetére. A Debreceni Egyetemen végeztem sportszervező szakon. Fontosnak tartom folyamatosan képezni magamat, hogy minél több hasznos dolgot sajátíthassak el és adhassak tovább. Emellett óraimon elengedhetetlennek tartom a jó kedvet és a tanulást. Célom, hogy minél több gyermek tanuljon meg úszni. Örülök, hogy egy ilyen remek csapat tagja lehetek.

_07A6056.jpg

Marsi Márk

oktató

4 éves korom óta a vízben élem az életem. Úszóként kezdtem majd áttértem a vízilabdázásra, ahol az OB I-ig jutottam. Mióta befejeztem pályafutásomat a vízben a parton kamatoztatom a megszerzett tapasztalataimat.  Szeretném a tudásomat átadni mindazoknak akik most tanulnak úszni és azoknak is akik tökéletesíteni szeretnék tudásukat.

_07A5807.jpg

Noel Kristóf

oktató/edző

Gyermekkorom óta a víz szerelmesei köze tartozom, ennek köszönhetem 16 éves versenyzői múltamat. A Testnevelési Egyetem helyet biztosított arra, hogy a megszerzett tudásomat kiegészítve, a hobbim egyben a munkám is legyen. Világjáróként, számtalan pozitív embert ismertem meg, más és más szokásokkal. Ezt az életfelfogást próbálom tanítványaimnak átadni magyar illetve angol nyelven. Fontosnak tartom az egészséges életmódra nevelést, hiszen a gyerekek, tanulók részvételén keresztül a szemléletformálás, a család és a közösség értékeinek megőrzése az egészséges életmód kialakításának érdekében elengedhetetlen. Hálás vagyok, hogy egy olyan úszóiskolában dolgozhatok, ahol mindenkinek lehetősége van a sportág elsajátítására, hobbi szinttől egészen a versenysportig.

_07A5864.jpg

Pinczi Imre

vezetőedző

Az úszás tudást kisiskolás korban sajátítottam el majd gyakoroltam heti rendszerességgel, de később a labdajátékok világában szerepeltem versenyzőként. Már gyermekkoromban határozottan tudtam, hogyha a versenysportot befejezem, utána az edzői pályán szeretném folytatni. A sport, az uszoda és a víz világa mindig vonzó volt számomra, valószínűleg emiatt választottam az úszóedzői és testnevelő tanári hivatást. A sport és a mozgás szeretete végig kísért eddigi életem során és ezt a morált szeretném továbbítani a tanítványaimnak már a kezdetektől. A sportot eszközként felhasználva a nevelésben, hiszen a sport mindenre megtanít. Munkám során az elméleti tudást és a napról napra bővülő tapasztalataimat ötvözve próbálok naprakész és élménygazdag foglalkozásokat tartani. Célom, hogy a sportsikerek mellett mindenkinek pozitív emlékei maradjanak az együtt töltött időkről.

_07A5067.jpg

Szabados-Pongó Anna

oktató

Már gyerekkoromban imádtam mozogni és sportolni. Így 5 éves korom óta az úszás az életem központi részévé vált, ezért is választottam a Testnevelési Egyetem testnevelő-edző szak (úszóoktató) alapképzését, majd mesterképzését (testnevelőtanár-gyógytestnevelőtanár szak). Gyerekek és felnőttek úszásoktatásával már több, mint 6 éve foglalkozom. Óráimon fontosnak tartom a tanulás mellett a játékos és vidám hangulatot. Szerencsés vagyok, hogy a munkám a hobbim is, mert imádok gyerekekkel foglalkozni

_07A5095.jpg

Tóth Mikolt

oktató

Kiskorom óta az úszás szerves részét képezi a mindennapjaimnak. Több, mint 12 évig úsztam, majd egyetem alatt is az úszó csapat tagja voltam. Sportszervező szakon végeztem Pécsett, majd a Testnevelési Egyetemen elvégeztem az Okj-s úszó edzői szakot.  Mára a medence másik oldalán állok, és az a célom, hogy azt a tudást, amit megszereztem, illetve tapasztalatokat átadjam a gyereknek. Mindig szerettem gyerekekkel együtt dolgozni, mert velük különleges kapcsolatot lehet felépíteni. Az oktatás során mindig azt tartom szem előtt, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, megszeressék a vizet. Fontosnak tartom, hogy a gyerekekből a saját képességeikhez mérten kihozzam a maximumot.

bottom of page