SZAKMAI STÁB

Mutina Ágnes

Európa Bajnok Úszó

"ÁGI NÉNI"  

4 évesen kezdtem úszni és 25 éves koromig úsztam versenyszerűen. 3 olimpián képviseltem Magyarországot és voltam Európa bajnok is. Már aktív sportolóként elkezdtem a Testnevelési Egyetemre járni, és mindig is úgy gondoltam, hogy szívesen foglalkoznék gyerekekkel! Az uszoda világától az élsport után sem tudtam elszakadni! Több mint 5 éve foglalkozom oktatással és edzősködéssel, minden nap sok örömöm lelem benne, hogy átadhatom a tudásom a fiataloknak, és nagyon remélem, hogy még sok generáció úszóit segíthetem!

Oktató/edző

 

Pongó Anna

"ANNA NÉNI"

Már gyerekkoromban imádtam mozogni és sportolni. Így 5 éves korom óta az úszás az életem központi részévé vált, ezért is választottam a Testnevelési Egyetem testnevelő-edző szak (úszóoktató) alapképzését, majd mesterképzését (testnevelőtanár-gyógytestnevelőtanár szak). Gyerekek és felnőttek úszásoktatásával már több, mint 6 éve foglalkozom. Óráimon fontosnak tartom a tanulás mellett a játékos és vidám hangulatot. Szerencsés vagyok, hogy a munkám a hobbim is, mert imádok gyerekekkel foglalkozni

Oktató

 

Image-1.jpg

Olajos Dóra

"DÓRI NÉNI"

Egészen kicsi korom óta rajongok a vízért, így nem volt meglepő, hogy hozzá kötődő sportágat választottam. 2003-ban kezdtem vízilabdázni, amit hobbi szinten még máig is űzök. Több nyarat töltöttem Amerikában, ahol gyerektáborban vizimentőként és úszásoktatókent tettem szert értékes tapasztalatokra. A kint szerzett tudást itthon is szeretném kamatoztatni, ezért nagyon örülök hogy egy ilyen remek csapatnak a tagja lehetek. A gyerekekkel mindig is megtaláltam a közös hangot, ezért szerencsésnek tartom magam, hogy velük dolgozhatok!

Oktató/edző

 

Pinczi Imre

"IMI BÁCSI"

Az úszás tudást kisiskolás korban sajátítottam el majd gyakoroltam heti rendszerességgel, de később a labdajátékok világában szerepeltem versenyzőként. Már gyermekkoromban határozottan tudtam, hogyha a versenysportot befejezem, utána az edzői pályán szeretném folytatni. A sport, az uszoda és a víz világa mindig vonzó volt számomra, valószínűleg emiatt választottam az úszóedzői és testnevelő tanári hivatást. A sport és a mozgás szeretete végig kísért eddigi életem során és ezt a morált szeretném továbbítani a tanítványaimnak már a kezdetektől. A sportot eszközként felhasználva a nevelésben, hiszen a sport mindenre megtanít. Munkám során az elméleti tudást és a napról napra bővülő tapasztalataimat ötvözve próbálok naprakész és élménygazdag foglalkozásokat tartani. Célom, hogy a sportsikerek mellett mindenkinek pozitív emlékei maradjanak az együtt töltött időkről.

Oktató/edző

 

NOEL KRIstóf

"NOEL BÁCSI"

Gyermekkorom óta a víz szerelmesei köze tartozom, ennek köszönhetem 16 éves versenyzői múltamat. A Testnevelési Egyetem helyet biztosított arra, hogy a megszerzett tudásomat kiegészítve, a hobbim egyben a munkám is legyen. Világjáróként, számtalan pozitív embert ismertem meg, más és más szokásokkal. Ezt az életfelfogást próbálom tanítványaimnak átadni magyar illetve angol nyelven. Fontosnak tartom az egészséges életmódra nevelést, hiszen a gyerekek, tanulók részvételén keresztül a szemléletformálás, a család és a közösség értékeinek megőrzése az egészséges életmód kialakításának érdekében elengedhetetlen. Hálás vagyok, hogy egy olyan úszóiskolában dolgozhatok, ahol mindenkinek lehetősége van a sportág elsajátítására, hobbi szinttől egészen a versenysportig.

Oktató

PApp Márk

Európa Bajnoki Bronzérmes Úszó

"MÁRK BÁCSI"

4 éves korom óta úszok, és egészen mostanáig versenyszerűen csináltam. Voltam olimpián és rengeteg EB-n, VB-n ahol sokat tanultam a sportból és úgy érzem szívesen megosztanám veletek ezt a tudást. A Debreceni Egyetemen végeztem sportszervező szakon. Nagyon szeretném a tudásomat illetve a megszerzett tapasztalataimat átadni mindazoknak akik most tanulnak úszni és azoknak is akik tökéletesíteni szeretnék tudásukat.

Oktató/edző

Grátz Benjámin

Ifjúsági Olimpiai Bajnok

"BENJI BÁCSI"

18 évnyi pályafutásom alatt nagyon sok pozitív élményben volt részem, rengeteg barátot szereztem az úszásnak köszönhetően és több országba is eljutottam. Ifjúsági olimpiai bajnokként kötelességemnek érzem átadni a tudásom, tapasztalatom a jővő generációjának. Csoportjaimban törekszem a vidám hangulatot és a következetes tanítást ötvözni. Kisgyerekeknél a játékosságot, versenyzőknél az új módszerek alkalmazását tartom fontosnak. Remélem minél több gyerekkel szerettethetem meg ezt a gyönyörű sportot!

Oktató/edző

IMG_8664.JPG

Vad Gergő

"GERGŐ BÁCSI"

Az úszás gyerekkorom óta jelen van az életemben és a sportág iránti rajongás a mai napig elkísér. 3 évesen jártam először uszodába, attól a pillanattól kezdve a medence vált a második otthonommá. 13 évet úsztam versenyszerűen, de ezt mára már befejeztem és az általam megszerzett tudást az új generációnak igyekszem átadni és a lehető legnagyobb figyelemmel, szakértelemmel oktatni őket az úszás szeretetére. A Debreceni Egyetemen végeztem sportszervező szakon. Fontosnak tartom folyamatosan képezni magamat, hogy minél több hasznos dolgot sajátíthassak el és adhassak tovább. Emellett óraimon elengedhetetlennek tartom a jó kedvet és a tanulást. Célom, hogy minél több gyermek tanuljon meg úszni. Örülök, hogy egy ilyen remek csapat tagja lehetek.

 

Oktató

Kiss Cecília

Sport- és oktatásszervező

Egy csapat sem működhet összetartás nélkül. A mindennapokban én ezért az összetartásért és szervezettségért dolgozom, hogy oktatóink mindig a legmagasabb szinten tudják végezni a munkájukat. Könnyen tudunk együtt dolgozni, mert hasonló az érdeklődési körünk, hiszen én is a Testnevelési Egyetemen végeztem tanulmányaimat és munkáim ezidáig is mindig a sporthoz kötődtek. Fontos számomra az a harmónia, ami az úszni vágyók, az oktatók és az uszoda között jön létre, ugyanis eredményes munkát csak így érhetünk el.

 

OKtatás

hétfőtől-péntekig:

16:00-19:00

 

Versenyelőkészítő csoport

hétfő-kedd-csütörtök:

15:30

Kapcsolat

Gyarmati Dezső Uszoda

1029 Budapest 

Máriaremetei út 224

 

Mail: uszoiskola@masodikkeruletsport.hu

Telefon: +36203670922